NL FR

HRPRO.be is the association of HR Professionals in Belgium.

We give a voice to the HR Profession in Belgium.

50 jaar PM Club

Datum: 27 september 22
Locatie: Flandria Boot ”Festina Lente’ - Havenhuis
Tijdstip:
Prijs: 95 - 205
Organisator: PMC
Inschrijven: Bezoek de website

Een dag van netwerken en feesten


50 jaar PMC, dat verdient een gouden kroon op ons werk én een mooi feest.

Sinds 1972 geldt PMC-People Managers Community als één van de belangrijkste netwerkorganisaties in het HR-landschap. Met honderden events en keynote speakers uit de academische, politieke en ondernemerswereld, zijn we trots op het inspirerende parcours dat we hebben afgelegd en op de fijne PMC-community die we hebben uitgebouwd.  PMC heeft geconnecteerd en geïnspireerd. En dat verdient een onvergetelijk feest!

Maar als pionier in HR en Leadership durven we ook na te denken over hoe het anders kan. In deze snel evoluerende tijden is er nood aan een innovatieve mindset en frisse inspiratie. Daarom vinden we dit het uitgelezen moment om aan te meren in onze veilige haven en koers te zetten naar een nieuwe toekomst. En dat willen we samen met jou doen. Daarover meer op ons spetterend jubileumfeest …

Op het programma? Een boat tour in de Antwerpse haven onder muzikale begeleiding van Jean Bosco Safari, een stroom aan netwerkmogelijkheden én een bruisende afterparty met walking dinner & drinks. Dansen voor wie dansen wil! Let op, de plaatsen zijn beperkt.  Tijdig reserveren is de boodschap!

Reserveer je boardingpass voor het #50YPMC feest op de Festina Lente en klink met meer dan 170 business- en hr-professionals op deze mooie dag.

We verwelkomen je graag aan boord op 27 september. Hoy Hoy Ship Ahoy!

PS. Als Lid in het voorbije werkjaar 2021-2022 neem je deel aan een gereduceerd tarief van 95 euro.  Uiteraard kunnen ook je partner, je collega of niet-leden deelnemen.

Boek je Boardingpass


Als PMC lid 2021-2022 geniet je een substantiële korting en betaal je €95 (ipv €205).  Log eerst in via het formulier en voltooi daarna je inschrijving via de knop hieronder. Zo wordt je deelnameprijs correct berekend.

Geen lid van PMC? Welkom aan boord!

Wil je deze fantastische ervaring met je collega’s delen en op een informele manier andere professionals ontmoeten? We heten je graag welkom op ons jubileumfeest. Selecteer in de onderstaande keuzebalk de optie die van toepassing is op jou en boek je boardingpass. Nadien sturen we je graag een ontvangstbevestiging met alle praktische details.

Heb je een vraag? Contacteer ons via info@pmclub.be.