NL FR

HRPRO.be is the association of HR Professionals in Belgium.

We give a voice to the HR Profession in Belgium.

VBO VERKIEZINGSFORUM - LESS IS MORE

Datum: 04 februari 19
Locatie: BOZAR
Brussel
Tijdstip:

16:30

Prijs: €0
Inschrijven: Bezoek de website

Iedereen wil altijd meer. Maar soms is minder beter. Veel beter zelfs. Minder openstaande vacatures bijvoorbeeld. Minder lasten op arbeid, minder files, minder administratie, minder stakingen, minder zinloze overheidsuitgaven, minder regels die tewerkstelling remmen …

Elke ‘minder’ levert ‘meer’ waarde. Voor onze bedrijven in het bijzonder. Als zij dankzij minder meer kunnen groeien, dan is dat goed voor de welvaart. Van iedereen.

Delen de politici onze visie? Het VBO stelt ze de vraag tijdens zijn Verkiezingsforum op maandag 4 februari 2019om 16.30 u in BOZAR, Brussel. Alle toonaangevende politieke kopstukken in de debatzaal. Een veelvoud van politici, kandidaten en jongeren in het Politiek Café. Kortom, een exclusief, interactief en mediatiek format.

Laten de dames en heren politici in hun kaarten kijken? Kom zelf luisteren en laat uw stem horen in ons Politiek Café. 
PROGRAMMA
PRAKTISCHE INFO
INSCHRIJVEN
Op de agenda: De 12 WERKEN van het VBO Memorandum ‘Less Is More’ die de groei van onze bedrijven veilig moeten stellen en onze welvaart garanderen.

In de ‘Henry Le Boeuf’-zaal en het Politiek Café: u, samen met 1.200 bedrijfsleiders, captains of industry, ondernemers, decision makers en jong talent.

In goede banen geleid door Indra Dewitte (Het Belang van Limburg), Ivan De Vadder (VRT), Béatrice Delvaux (Le Soir), Christophe Deborsu (RTL) en Pieter Timmermans (VBO).