Mentor Program

Lid worden?

HR Professionals worden lid van een van de deelverenigingen. Verenigingen kunnen lid worden van hrpro.be.

Word lid

Mentoringprogramma

Het afgelopen jaar werkten we  naarstig aan een veelbelovend project: het HRPro Mentoring Programma. Het eerste resultaat is alvast veelbelovend.  Afgelopen weken werd een pilootproject gestart waarbij een 16-tal mentoren en mentees zijn betrokken.. 

Waarom een mentoringprogramma?

Het hoofddoel: jonge en getalenteerde HRPrrofessionals de kans geven aan hun persoonlijke én professionele ontwikkeling te werken. Het naar waarde schatten van HR expertise in haar brede deeldomeinen is belangrijk. Het was dan ook boeiend te zien tijdens de eerste meeting dat er juist daardoor onverwachte mogelijkheden opdoken. Mentees konden mentor zijn voor een ander en omgekeerd. De rijkheid van HR werd ter plaatse bewezen.

De filosofie om samen te werken met een open geest rond de scope, objectieven en verwachtte output werd ook gedragen door de “piloten”. De mentee staat ook centraal in onze filosofie: in een vertrouwelijke sfeer werken aan de “driver seat”-positie van de mentee in haar of zijn carrière en ontwikkeling. De mentor is daarin co-piloot, die weet welke bochten er te verwachten zijn op het vooropliggende terrein.

De pilootfase loopt tot einde maart. U wil graag collega’s uit het HR werkveld begeleiden of u ziet er wel iets in gementored te worden.  Aarzel niet en contacteer ons.

Vragen?

Coördinatie HRPro

tom.baele@hrpro.be