NL FR

HRPRO.be is the association of HR Professionals in Belgium.

We give a voice to the HR Profession in Belgium.

ProhR Oost-Vlaanderen

Zich aansluiten?

HR Professionals worden lid van een van de deelverenigingen. Verenigingen kunnen lid worden van hrpro.be.

Word lid

ProHR is hét netwerk van & voor Hr professionals die wonen of professioneel actief zijn in Oost-Vlaanderen.

Met dit initiatief wensen we de rol van HR in organisaties te versterken. We willen leren van elkaar, luisteren naar sprekers, we organiseren interactieve workshops en we gaan op inspiratiesessies bij bedrijven die op het vlak van HR interessante trajecten bewandelen.

We kiezen bewust voor toegankelijkheid en verwelkomen junior & senior professionals. We delen best practices en lessons learned in een sfeer van openheid en vertrouwen.

En het mag ook leuk zijn ! Via informele momenten voor en na elke meeting creëren we samen onderlinge verbondenheid en plezier.
Bij onze ontmoeting voorzien we een hapje en een drankje, zodat iedereen na een drukke werkdag in een ontspannen sfeer kan deelnemen.

Ons "moment” is de 3e donderdag van de maand, 6 ontmoetingen per jaar (januari, maart, mei, juni, september en november), van 19u tot 21u30 (ontvangst vanaf 18u30).

Onze ontmoetingslocatie bevindt zich in de Blue Towers te Gent, Sluisweg 2 (naast de Ghelamco Arena). Op de bovenste verdieping stelt PARTENA Ziekenfonds en Partners ons ruime en hedendaagse faciliteiten ter beschikking. We zijn vlot bereikbaar via de R4, E40 en E19 en we voorzien gratis ondergrondse parking.

Contactgegevens:

info@prohr.be Website