NL FR

HRPRO.be is the association of HR Professionals in Belgium.

We give a voice to the HR Profession in Belgium.

Poolstok

Zich aansluiten?

HR Professionals worden lid van een van de deelverenigingen. Verenigingen kunnen lid worden van hrpro.be.

Word lid

Betrouwbare partner
Poolstok focust op evidence-based werken. Via betrouwbare en valide informatie zoeken we naar werkzame oplossingen waarbij we wetenschap en praktijk dichter bij elkaar brengen. Een pragmatische aanpak staat voorop en we ondersteunen onze partners die bereid zijn hierin te investeren. Waar nodig betrekken we in de loop van het project de expertise van onze academische partners.

Totaaloplossing onder 1 dak
Vergelijk Poolstok gerust met een Rubikskubus. Onze accountmanagers gaan de uitdaging aan om, in samenspraak met onze klant, voor élk P&O-vraagstuk de juiste oplossing-op-maat te vinden.

Bij complexe vraagstukken spreken we het volledige Poolstok-netwerk aan en combineren we de expertise van verschillende leveranciers. Samen kunnen we meer.

Snelheid en comfort
Onze portefeuille met meer dan 50 afgesloten contracten met verschillende leveranciers laat ons toe om vanaf het moment van aanvraag meteen in actie te komen.

Alle raamovereenkomsten met onze leveranciers zijn bovendien conform de wetgeving op de overheidsopdrachten. Zo hoef je zelf geen overheidsopdrachten uit te schrijven en bieden we jou het comfort om te focussen op de kern van jouw P&O-vraag.

Contactgegevens:

Kantoor Poolstok Gent, Kerkstraat 108, 9050 Gent 016381000 info@poolstok.be Website